طرز تهیه کاپ کیک آلبالو با طعمی معرکه!
به گزارش وبگاه مجوز بازی، خبرنگاران | سرویس آشپزی - آلبالو از میوه های تابستانی بوده و حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که ملاتونین موجود در آن به خواب راحت شما یاری می نماید. این میوه ترش مزه و پرخاصیت در تهیه خوارکی های زیادی همچون شربت آلبالو، لواشک آلبالو، مربای آلبالو، ترشی آلبالو و … مورد استفاده قرار می گیرد. کاپ کیک آلبالو نیز نوعی کیک آلبالویی در سایز و اندازه استاندارد بوده، که مناسب برای صبحانه و دسر است. در این مطلب با طرز تهیه کاپ کیک خوش طعم آلبالو با ما همراه باشید.
کاپ کیک آلبالو
مواد لازم | |
شیر پرچرب | 3/4 فنجان |
آب | 1/4 فنجان |
روغن پخت و پز | 2/3 فنجان |
تخم مرغ عظیم | 1 عدد |
آب لیمو ترش تازه | 1 قاشق غذاخوری |
آرد | 2 فنجان |
شکر | 1 فنجان |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
آلبالوی بدون هسته تازه یا فریز شده | 2 فنجان |
شکر دانه درشت برای تزیین (اختکمک) | 2 قاشق غذاخوری |
نکته: میزان مواد لازم ارائه شده، برای تهیه 18 عدد کاپ بوده و زمان پخت حدود 25 دقیقه است.
دستور تهیه
- فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
- آب، شیر، روغن و تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و هم بزنید تا یکدست شوند.
- آبلیمو، آرد، شکر و بیکینگ پودر را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا مایه یکنواختی حاصل گردد.
- در پایان آلبالوی بدون هسته را به مایه کاپ کیک اضافه کنید و آن را در مایه کاپ کیک فولد کنید تا کاملا مخلوط شوند. (فولد کردن: حرکت دورانی در یک جهت)
- مایه کاپ کیک را با استفاده از یک قاشق در کپسول های استاندارد کاپ کیک بریزید، به طوری که حدود 3/4 کپسول ها با مایه پر گردد.
- در صورت تمایل کمی شکر دانه درشت روی کاپ کیک ها بپاشید و سپس آن ها را در سینی فر بچینید و در فری که از قبل گرم نموده اید، قرار دهید.
- حدود 25 دقیقه صبر کنید تا کاپ کیک ها بپزند.
- سپس پخته شدن کاپ کیک ها را با فرو کردن یک سیخ چوبی در آن ها، تست کنید؛ اگر مواد به سیخ چوبی نچسبید، کاپ کیک پخته است.
- پس از پخته شدن کاپ کیک، فر را خاموش کنید و اجازه دهید چند دقیقه در فر بمانند؛ سپس آن ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.
نکته: برای نگهداری کاپ کیک خوشمزه آلبالو در فریزر، اجازه دهید آن ها کاملا خنک شوند، سپس آن ها در ظرف دردار و در فریزر نگهداری کنید. همچنین در هنگام استفاده، کاپ کیک ها را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید در دمای محیط گرم شوند و اگر عجله دارید، چند ثانیه در ماکروفر قرار دهید تا یخ آن ها ذوب گردد.
بیشتر بدانید: طرز تهیه کیک آلبالویی به 7 روش عالی و کافی شاپی
ارزش غذایی و کالری یک عدد کاپ کیک آلبالو
ارزش غذایی و کالری یک عدد کاپ کیک لذیذ آلبالو | |
کالری | 187 |
چربی کل | 9 گرم |
چربی اشباع | 1 گرم |
چربی غیر اشباع | 8 گرم |
کلسترول | 11 میلی گرم |
سدیم | 51 میلی گرم |
کربوهیدرات | 26 گرم |
فیبر | 1 گرم |
شکر | 14 گرم |
پروتئین | 2 گرم |
سخن آخر
کاپ کیک آلبالو در کنار شیر، صبحانه ای سالم و بسیار مغذی برای بچه هاست و می تواند به عنوان میان وعده ای خوشمزه برای دانش آموزان نیز استفاده گردد. امیدواریم این کاپ کیک را درست کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. اگر به طعم آلبالو و تهیه دسرهای آلبالویی علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم مطلب طرز تهیه چیز کیک آلبالو را از دست ندهید!
لطفا با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را در ارسال مطالب بهتر کمک دهید.
منبع: setare.com