طرز تهیه کاپ کیک آلبالو با طعمی معرکه!

به گزارش وبگاه مجوز بازی، خبرنگاران | سرویس آشپزی - آلبالو از میوه های تابستانی بوده و حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که ملاتونین موجود در آن به خواب راحت شما یاری می نماید. این میوه ترش مزه و پرخاصیت در تهیه خوارکی های زیادی همچون شربت آلبالو، لواشک آلبالو، مربای آلبالو، ترشی آلبالو و … مورد استفاده قرار می گیرد. کاپ کیک آلبالو نیز نوعی کیک آلبالویی در سایز و اندازه استاندارد بوده، که مناسب برای صبحانه و دسر است. در این مطلب با طرز تهیه کاپ کیک خوش طعم آلبالو با ما همراه باشید.

طرز تهیه کاپ کیک آلبالو با طعمی معرکه!

کاپ کیک آلبالو

مواد لازم
شیر پرچرب 3/4 فنجان
آب1/4 فنجان
روغن پخت و پز2/3 فنجان
تخم مرغ عظیم1 عدد
آب لیمو ترش تازه1 قاشق غذاخوری
آرد2 فنجان
شکر 1 فنجان
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
آلبالوی بدون هسته تازه یا فریز شده 2 فنجان
شکر دانه درشت برای تزیین (اختکمک) 2 قاشق غذاخوری

نکته: میزان مواد لازم ارائه شده، برای تهیه 18 عدد کاپ بوده و زمان پخت حدود 25 دقیقه است.

دستور تهیه

  1. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
  2. آب، شیر، روغن و تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و هم بزنید تا یکدست شوند.
  3. آبلیمو، آرد، شکر و بیکینگ پودر را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا مایه یکنواختی حاصل گردد.
  4. در پایان آلبالوی بدون هسته را به مایه کاپ کیک اضافه کنید و آن را در مایه کاپ کیک فولد کنید تا کاملا مخلوط شوند. (فولد کردن: حرکت دورانی در یک جهت)
  5. مایه کاپ کیک را با استفاده از یک قاشق در کپسول های استاندارد کاپ کیک بریزید، به طوری که حدود 3/4 کپسول ها با مایه پر گردد.
  6. در صورت تمایل کمی شکر دانه درشت روی کاپ کیک ها بپاشید و سپس آن ها را در سینی فر بچینید و در فری که از قبل گرم نموده اید، قرار دهید.
  7. حدود 25 دقیقه صبر کنید تا کاپ کیک ها بپزند.
  8. سپس پخته شدن کاپ کیک ها را با فرو کردن یک سیخ چوبی در آن ها، تست کنید؛ اگر مواد به سیخ چوبی نچسبید، کاپ کیک پخته است.
  9. پس از پخته شدن کاپ کیک، فر را خاموش کنید و اجازه دهید چند دقیقه در فر بمانند؛ سپس آن ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.

نکته: برای نگهداری کاپ کیک خوشمزه آلبالو در فریزر، اجازه دهید آن ها کاملا خنک شوند، سپس آن ها در ظرف دردار و در فریزر نگهداری کنید. همچنین در هنگام استفاده، کاپ کیک ها را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید در دمای محیط گرم شوند و اگر عجله دارید، چند ثانیه در ماکروفر قرار دهید تا یخ آن ها ذوب گردد.

بیشتر بدانید: طرز تهیه کیک آلبالویی به 7 روش عالی و کافی شاپی

ارزش غذایی و کالری یک عدد کاپ کیک آلبالو

ارزش غذایی و کالری یک عدد کاپ کیک لذیذ آلبالو
کالری187
چربی کل 9 گرم
چربی اشباع 1 گرم
چربی غیر اشباع8 گرم
کلسترول 11 میلی گرم
سدیم51 میلی گرم
کربوهیدرات26 گرم
فیبر1 گرم
شکر14 گرم
پروتئین2 گرم

سخن آخر

کاپ کیک آلبالو در کنار شیر، صبحانه ای سالم و بسیار مغذی برای بچه هاست و می تواند به عنوان میان وعده ای خوشمزه برای دانش آموزان نیز استفاده گردد. امیدواریم این کاپ کیک را درست کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. اگر به طعم آلبالو و تهیه دسرهای آلبالویی علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم مطلب طرز تهیه چیز کیک آلبالو را از دست ندهید!

لطفا با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را در ارسال مطالب بهتر کمک دهید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه کاپ کیک آلبالو با طعمی معرکه!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاپ کیک آلبالو با طعمی معرکه!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید