کاشت فلفل قرمز در خانه؛ 11 نکته مفید برای پرورش فلفل خانگی
به گزارش وبگاه مجوز بازی، کشاورزی و نگهداری گل و گیاه برای بیشتر افراد لذت بخش است. اما در سال های اخیر این علاقه به علت ماشینی شدن زندگی بیشتر شده است. برای همین کاشت انواع سبزی درخانه هوادار پیدا نموده است.
یکی از کارهای لذت بخش کاشت سبزی و فلفل در خانه است. این کار می تواند روحیه شما را تغییر دهد.
مثلا می توانید فلفل قرمز تند را خودتان در خانه پرورش دهید.
1. برای این کار ابتدا بذر فلفل را بخرید. این بذرها در دمای پایین و سرد خوب عمل نمی نمایند، بنابراین کاشتن آن در دمای خانه می تواند خوب باشد. البته معمولاً 14 تا 30 روز طول می کشد تا این بذرها جوانه بزند.
2. چند گلدان کوچک را از خاک پر کنید و بذرها را در این گلدان ها بکارید و روی آنها خاک بریزید.
3. بذرها را به مدت 6 تا 8 ساعت در روز در مکانی آفتابی قرار دهید. فلفل برای رشد به نور خورشید زیادی احتیاج دارند.
بنابراین بذرهای خود را در کنار پنجره پرنور قرار دهید.
4. جایی که حداقل 8 ساعت نور در روز به دانه های آن برسد.
دمای خاک را بین 21 تا 27 درجه سانتی گراد نگه دارید. چون فلفل ها محیط های گرم و مرطوب را ترجیح می دهند. دمای خاک را مرتباً آنالیز کنید تا دمای آن مناسب باشد و اگر دمای محیط فلفل هایتان خیلی سرد هستند، گرمای خانه را افزایش دهید.
5. نهال ها را یک بار در روز آبیاری کنید. هنگام کاشت فلفل مطمئن شوید که خاک هرگز به طور کامل خشک نگردد. بهتر است برای اطمینان از مرطوب بودن خاک روزی یک بار آنها را چک کنید و در صورت احتیاج به آنها آب بدهید.
6. بعد از یک ماه، متوجه خواهید شد که نهال های شما با ارتفاع حدود 7 تا 10 سانتی متر رشد نموده اند. هنگامی که این رخ داد، زمان آن است که آنها را از گلدان های کوچکی که در ابتدا انتخاب کردید به باغچه یا گلدانی بزرگ تر منتقل کنید.
7. یک مکان آفتابی با خاکی که زهکشی خوب دارد، انتخاب کنید. مطمئن شوید که این مکان حداقل 8 ساعت در روز نور خورشید دارد تا به رشد فلفل ها یاری کند.
حواستان باشد نهال های فلفل را با فاصله مناسب کنار هم بکارید تا جایی برای رشد داشته باشند.
8. فلفل ها را روزانه آب دهید. مطمئن شوید که سطح خاک خشک نگردد. شما باید فلفل های خود را هر روز آب دهید.
9. وقتی فلفل ها آغاز به باردهی کردند کود دهید. هنگامی که متوجه شکوفا شدن فلفل ها شدید، از کود مایع با پتاسیم بالا برای تغذیه فلفل ها بهره ببرید. دستورالعمل های رقیق سازی روی کود را دنبال کنید و مایع را با آب در قوطی آبیاری مخلوط کنید. سپس محلول را نزدیک ریشه فلفل هایتان بریزید تا مواد مغذی به آن ها برسد.
10. اگر فلفل ها دچار آفت شوند می توانید به آرامی حشرات کوچک را با آب یا حوله کاغذی پاک کنید. برای حشرات بزرگ، آنها را با دست بردارید و سپس بکشید.
11. 100 تا 150 روز صبر کنید تا فلفل های شما بالغ شوند. فلفل معمولاً 3 تا 4 ماه طول می کشد تا آماده خوردن گردد. اگرچه ممکن است سخت باشد، سعی کنید شکیبا باشید - هر چه بیشتر اجازه دهید فلفل ها رشد نمایند، تندتر خواهند بود.
12. فلفل ها را زمانی که قرمز و چروک شده اند برداشت کنید. فلفل های قرمز تند اول به رنگ سبز هستند، سپس به رنگ زرد متمایل به نارنجی در می آیند و در نهایت در مرحله رسیدن قرمز می شوند. وقتی فلفل هایتان به رنگ قرمز روشن عایدی و چروک های خفیفی روی پوستشان دیده شد، آماده هستند.
منبع: همشهری
منبع: فرادید