9 راه برای اینکه کمتر گوشت بخوریم
به گزارش وبگاه مجوز بازی، خوردن گوشت زیاد نقرس می آورد این حرفی بود که قبل تر می گفتیم؛ اما حالا تعیین شده است که نقرس ربطی به خوردن گوشت ندارد.
به گزارش finecooking، افزایش اسید اوریک باعث این بیماری می گردد؛ اما گوشت نخوردن مزایایی دارد که ما را وسوسه می نماید کمتر گوشت بخوریم.
1. استفاده از گوشت، به جای مزه غذا
بدن ما برای سالم ماندن، به گوشت و سبزیجات، با هم احتیاج دارد؛ اما بهتر است ما وعده های اصلی غذا را روی سبزیجات با حجم زیاد تنظیم کنیم و در کنارش کمی هم گوشت در کنار بشقاب برای مزه دار کردن وعده غذایی مان داشته باشیم.
2. شام را مانند صبحانه بخورید
نسبت به سبک زندگی ای که دارید، شام را هم مانند صبحانه مان آماده کنیم. منظور همان لقمه های کوچک و با فاصله از هم است. این فرایند غذایی باعث می گردد که حجم کمتری غذا را در زمان بیشتری بخوریم و معده قبل از خواب، هضم کامل را انجام دهد که دچار رفلکس معده نشویم.
3. سبزیجات، شماره (1) برنامه غذایی
سبزیجات را تنها به صورت سالاد و خام نخوریم که دل مان را بزند. می توانید سبزیجات را کباب، آب پز و بخارپز کنیم. ضمناً این موضوع که ما فقط از گوشت پروتئین دریافت می کنیم را هم فراموش کنید؛ زیرا که بعضی از سبزیجات حتی از گوشت هم بیشتر پروتئین دارند.
4. سالاد را در آخر غذا نخورید
موضوع ترتیب غذایی خیلی مهم تر از آنی است که فکرش را کنیم. به دو علت، اول سالاد را بخوریم؛ اول اینکه سبزیجات فرایند هضم را تسهیل می نمایند و دوم، سالادی که بعد از گوشت میل می کنیم به علت زمان طولانی هضم گوشت در بدن فاسد می گردد.
5. از دانه ها بهره ببرید
حالا که قرار است از گوشت کمتری استفاده کنیم، بیشتر دانه ها را بشناسیم و بخوریم. دانه ها مواد معدنی و پروتئینی بدن مان را تامین می نمایند.
6. چاشنی گوشت به جای گوشت
ژاپنی ها جاشنی هایی به غذاهایشان اضافه می نمایند که غذا های بدون گوشت، طعم گوشت هم دارند. مواد غذایی زیر می توانند چاشنی گوشت به غذای مان بدهند:
قارچ خشک شده
گوجه خشک شده
بادمجان کبابی
آجیل
7. توفو را امتحان کنید
توفو پنیری است که از دلمه بستن شیر سویا درست می گردد و آن قدر خواص و ویتامین دارد که می تواند حداقل هفته ای یک بار خودش را در برنامه غذایی گوشت خواران جا بدهد.
از پیشگیری از ابتلا به سرطان های پروستات و سینه گرفته تا یاری به کاهش قند خون و درمان کلسترول. علاوه بر این گفته می گردد این پنیر برای جوان سازی پوست و مو، درمان ریزش مو، کاهش بیماری های مزمن کلیه، پوکی استخوان، تقویت حافظه، کم خونی، لاغری و کاهش وزن و .. کاربرد دارد و برترین منبع گیاهی پروتئین است.
حتما نباید وجترین بود تا پنیر توفو را امتحان کنیم. توفو را می توانیم در سوپ و به صورت کبابی نیز امتحان کنیم.
8. وجترین یک روزه باشیم
سعی کنیم در هفته دست کم یک روز را وجترین باشیم. این به آنزیم های بدن ما یاری می نماید تا بیشتر با سبزیجات سازگار شوند و هفتگی پاک سازی سموم را از بدن انجام دهیم.
9. تنوع را در غذا حفظ کنید
تنوع در غذا خیلی مهم است. اولین اصل باید روی تازگی و تنوع غذاهایتان باشد که هم مواد مورد احتیاج بدن مان تامین گردد و هم میل بیشتری برای ادامه این رژیم داشته باشیم.
در روز اول این رژیم خودتان متوجه فرق هایی که با روز های قبل دارید، می شوید. پس خودمان به تداوم حال خوب مان یاری کنیم.
منبع: فرارو