چگونه بادمجان خام را فریز کنیم؟
به گزارش وبگاه مجوز بازی، اگر شما هم بادمجان دوست داشته باشید، احتمالا سوالات زیادی درباره بادمجان دارید. یکی از این سوالات هم این است که آیا می توان بادمجان را فریز کرد یا نه.
به گزارش وبگاه مجوز بازی، بادمجان که در گروه سبزیجات قرار می گیرد، یکی از خوراکی های سالم و مغذی محسوب می گردد که هم گزینه ای فوق العاده برای گیاهخواران است و هم می تواند جایگاه ویژه ای در رژیم های غذایی داشته باشد. این خوراکی به علت مقاومتش در برابر طعم های قوی، تقریبا می تواند در همه انواع غذاها مورد استفاده قرار بگیرد. اگر شما هم بادمجان دوست داشته باشید، احتمالا سوالات زیادی درباره بادمجان دارید. یکی از این سوالات هم این است که آیا می توان بادمجان را فریز کرد یا نه!؟
- فوت و فن سرخ کردن بادمجان که نمی دانستید | با این ترفندها روغن کمتری مصرف کنید
انتخاب بادمجان
قبل از پیدا کردن برترین راه برای فریز کردن بادمجان، ابتدا باید به چند نکته توجه کنید. درواقع اولین گام مهم، انتخاب یک بادمجان مناسب و سالم است. بنابراین، موقع انتخاب بادمجان حتما بادمجانی را انتخاب کنید که نسبت به مقدار اش دارای وزن زیادی باشد. پوست بادمجان سالم باید سفت، کشیده، براق و بدون لک باشد و برگ ها و ساقه های بادمجان هم باید سبز باشند. اگر ساقه ها و برگ های بادمجان خشک شده باشند یعنی بادمجان کهنه است.
آیا می توان بادمجان خام را فریز کرد؟
پاسخ به این سوال کمی پیچیده است. بادمجان پخته شده کمی بهتر از بادمجان خام فریز می گردد، زیرا بادمجان آب زیادی دارد و فریز کردن بادمجان باعث می گردد که آب موجود در آن به کریستال های یخ زده تبدیل گردد و از دیواره بادمجان بیرون بزند. این بادمجان ها موقع پخته شدن هم آبکی و خمیری می شوند. با این حال، بادمجان برای منجمدسازی یا فریز کردن به پخته شدن احتیاج ندارند و با چند ترفند می توانید بادمجان تازه را برای قرار دادن در فریزر آماده کنید.
ابتدا پوست بادمجان را بگیرید و آن را برش بزنید (در صورت احتیاج می توانید بادمجان را به صورت مکعبی خرد کنید). بعد بادمجان های خردشده یا برش خورده را درون آبکش بریزید و روی آنها نمک بریزید تا هم رطوبت اضافی آنها گرفته گردد و هم کمی طعم دار شوند. حدود 30 تا 60 دقیقه صبر کنید تا آب بادمجان ها کشیده گردد.
حالا آنها را سریعا آبکشی کنید تا نمک اضافی از روی آنها گرفته گردد. بعد بادمجان ها را خشک کنید و یک قاشق غذاخوری آب لیمو و آب ساده را به آرامی روی بادمجان پخش کنید تا رنگ بادمجان ها با این ترفند دیگر قهوه ای نگردد. در ادامه باید یک دستمال کاغذی بزرگ روی ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید و بادمجان ها را روی آن بچینید و سپس دستگاه را برای 5 دقیقه روشن کنید. بعد آنها را بیرون بیاورید و روی ورقه های کاغذی مخصوص آشپزی بگذارید. حالا باید منتظر بمانید تا بادمجان ها خنک شوند. وقتی که خنک شدند، آنها را بدون پوشش داخل فریزر بگذارید تا کاملا منجمد شوند. حالا باید آنها را به درون کیسه های فریزر منتقل کنید تا برای مدت طولانی تری درون فریزر باقی بمانند.
چطور از بادمجان فریز شده استفاده کنیم؟
اگر می خواهید از بادمجان فریزشده بهره ببرید باید بادمجان ها را از شب قبل به درون یخچال انتقال دهید. در روز آشپزی هم باید آب اضافی آنها را تخلیه کنید و در صورت احتیاج آنها را خشک کنید. در این حالت می توانید به سادگی بادمجان ها را تفت بدهد یا به خورش ها و غذاهای مختلف اضافه کنید.
منبع: سلامت
منبع: همشهری آنلاین