گوشت گوسفند باز هم گران شد
به گزارش وبگاه مجوز بازی، عضو هیات مدیره اتحادیه فروشندگان گوشت گاوی خاطر نشان کرد: 80 درصد گوشت گوساله وارداتی در صنعت برای فراوری سوسیس و همبرگر مصرف می گردد و بخشی از آن به مصارف ارگان ها می رود؛ تجربه نشان داده است که همیشه واردات ترمز روند افزایشی شدن قیمت ها را می کشد و اجازه نمی دهد که قیمت ها بی رویه گران شوند.
به گزارش ایلنا، نیما حبیب فر با تایید خبر افزایش گران شدن نرخ گوشت گوسفندی در بازار، گفت: قیمت گوشت گوساله در هفته اخیر تغییر محسوسی نکرد اما نرخ گوشت گوسفند افزایش 10 هزار تومانی را تجربه کرد و قیمت لاشه گوشت گوسفندی در بازار به کیلویی 205 هزار تومان رسید.
وی نرخ گوشت گوساله بدون استخوان را کیلویی 200 تا 210 هزار تومان خاطرنشان کرد و اضافه کرد: بعد از وضع تعرفه سنگین برای صادرات گوشت گوساله امکان صادرات آن از بین رفت از این رو نرخ آن تغییر چندانی نکرد و به نظر می رسد افزایش نرخ گوشت گوساله در بازار منطقی تر جلو می رود.
این فعال صنفی با بیان اینکه همیشه کاسبان از کسادی بازار سخن می گویند، خاطر نشان کرد: رکود فعلی بازار واقعی است و ارتباطی با آه و ناله همیشگی کاسبان ندارد؛ چراکه هزینه های خانوارها بالا رفته است و در این شرایط خرید و فروش برای خریدار و فروشنده صرفه مالی ندارد.
عضو هیات مدیره اتحادیه فروشندگان گوشت گاوی در پاسخ به این پرسش که آیا اقدامات شرکت پشتیبانی امور دام برای حمایت از مصرف پروتئین خانوارها را موثر می دانید؟ گفت: شرکت پشتیبانی امور دام اقدامات موثری برای کاهشی نشدن مصرف انجام داده است و در آینده خبرهای خوبی از این شرکت خواهیم شنید.
حبیب فر فروش اینترنتی گوشت و خرید مستقیم کسبه از کشتارگاه ها را به عنوان طرح های در دست اجرا شرکت پشتیبانی امور دام معرفی کرد و اضافه کرد: در حال حاضرگوشت گوساله از هند و برزیل برای مصارف صنعتی و خانگی وارد می گردد؛ 80 درصد گوشت گوساله وارداتی در صنعت برای فراوری سوسیس و همبرگر مصرف می گردد و بخشی از آن به مصارف ارگان ها می رود؛ تجربه نشان داده است که همیشه واردات ترمز روند افزایشی شدن قیمت ها را می کشد و اجازه نمی دهد که قیمت ها بی رویه گران شوند.
وی در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر خانوارها متقاضی خرید کدام محصول پروتئینی هستند؟ خاطر نشان کرد: مصرف مرغ در بین ایرانیان 3 برابر بیشتر از سایر پروتیئن ها بود اما با افزایش نرخ آن در بازار، مقدار تقاضا برای خرید مرغ کاهش پیدا نموده است اما با این حال همچنان در رتبه نخست مصرف واقع شده است پس از آن گوشت گوساله و در نهایت گوشت گوسفند بیشتر مصرف می گردد. خانواده ها می توانند با 50 تا 60 هزار تومان یک کیلو مرغ خریداری کند اما برای خرید یک کیلو گوشت قرمز باید حداقل 200 تا 210 هزار تومان هزینه کند.
این فعال صنفی ادامه داد: گوشت گوساله مانند گوشت گوسفند چربی ندارد و از آنجایی که ما ایرانیان تمایل داریم گوشت های کم چرب مصرف کنیم تقاضا برای خرید آن نسبت به گوسفند بیشتر است. گوشت گوسفند چربی و استخوان دارد و وقتی قصاب این موارد را گوشت جدا می نماید در نهایت گران تر برای مصرف کننده تمام می گردد این در حالیست که گوشت گوساله ضایعاتی ندارد و همان چیزی که خریداری می گردد می توان آن را مصرف کرد.
منبع: فرارو